16 juli

Win kaarten voor Festival Challenges van Grolsch

Grolsch biedt festivalgangers met Festival Challenges de kans om toegangskaarten te winnen voor verschillende festivals waarvan zij partner is. Zo kunnen de echte muziekliefhebbers alsnog genieten van live muziek en grote namen op festivals als Zwarte Cross en Lowlands. Via de Grolsch app en facebook.com/grolsch worden op verschillende momenten Festival Challenges bekend gemaakt die naar een Grolsch code leiden. Deelnemers kunnen deze QR-code scannen, de virtuele beugel ploppen en zo kans maken op festivalkaarten of een extra beleving tijdens één van de festivals. De Festival Challenges lopen tot en met 24 augustus 2012 waarbij in totaal 850 kaarten worden weggegeven.

Grolsch en live muziek zijn al jarenlang onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit jaar is Grolsch te vinden op verschillende festivals zoals Concert at Sea, North Sea Jazz, Zwarte Cross, Lowlands en Valtifest. Als trouwe partner van festivals wil de bierbrouwer festivalgangers de ultieme beleving bieden. Voorafgaand aan de festivals doet Grolsch dit door toegangskaartjes weg te geven aan festivalfans, maar ook tijdens en na festivals door ervaringen te delen via fotoverslagen op www.facebook.nl/grolsch.

Om fans deze beleving dit jaar weer te geven komt Grolsch met Festival Challenges, de opvolger van Grolsch Lowleaks. Men maakt kans op festivalkaarten door QR-codes te vinden. Deze Grolsch codes zijn verstopt op verschillende plekken: online, maar ook op bierviltjes, posters, t-shirts en zelfs via pop- up beaming. Het is aan de fans om ze te vinden, te scannen met de Grolsch app en de beugel te ploppen. Iedereen die de code scant en de beugel plopt maakt kans op kaarten. Ook zijn er  Challenges te vinden op de festivals zelf, waarbij men door het scannen van de codes op de iconische Beugelbar en de kleding van het Grolsch personeel onder andere een VIP upgrade of backstage tour kan winnen.

Om aan Festival Challenges mee te kunnen doen moeten festivalfans wel eerst de Grolsch app downloaden op hun smartphone via de app store om de code te scannen. De mobiele app is gratis en speciaal ontwikkeld voor Festival Challenges voor zowel de iPhone als Android. Grolsch stuurt de deelnemers via deze app de Challenges die hen vervolgens naar de Grolsch code leidt. Voor elke Challenge wordt een nieuwe code aangemaakt.                        

De eerste Challenges zijn erg succesvol verlopen. Zo waren binnen vijf minuten 62 winnaars voor het VRIJ festival bekend omdat zij op tijd de QR-code op de Grolsch websites gevonden hadden! Daarnaast werd de kennis van jazz van de deelnemers aan de North Sea Jazz Challenge op de proef gesteld waarbij zij via google maps op zoek moesten naar ‘De jazz hoofdstad van de Verenigde Staten’ om daar de code te scannen. Als kick-off van de Lowlands Festival Challenge is vandaag door 100 festivalfans een Grolsch code van bijna 60 vierkante meter gevormd in Rotterdam. Op de Kop van Zuid maakten voorbijgangers, omwonenden en mensen die werken in de torens als allereerste in Nederland kans op 2 van de 200 felbegeerde ‘Campingflights to Lowlands Paradise’ door de code te scannen.

De Festival Challenges lopen nog tot en met 24 augustus 2012. Kijk voor meer informatie op www.grolsch.nl of www.facebook.nl/grolsch.

Laatst aangepast op woensdag, 18 juli 2012 22:55
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Gerelateerde items (op tag)

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Spotify Playlist

 

Laatste CD Reviews

 • The Fratellis
 • Eyes Wide, Tongue Tied
 • The Westies
 • West Side Stories
 • Ronnie Fauss
 • Built To Break
 • Albert Hammond Jr.
 • Momentary Masters
 • Left Lane Cruiser
 • Dirty Spliff Blues
 • Jeremy Pinnell
 • OH/KY
 • Volg ons ook op:

  FacebookTwitter